Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
2 gasten, 15 bots, 0 leden

BurgGolf lanceert Iphone app

Vanaf vandaag kan iedereen met een Iphone of Ipad de BurgGolf app gratis downloaden. De app bestaat uit een presentatie van de BurgGolf banen maar vooral uit een aantal vooruitstrevende functionaliteiten:

E-Caddy
Een zeer krachtig middel om je golfronde beter en plezieriger te maken. Je hebt alle gegevens van de BurgGolf baan altijd in de buurt: caddyboekje, afstand tot een hindernis of de green en een tip van de PGA pro van de betreffende BurgGolf baan. Daarnaast kun je zeer eenvoudig het aantal slagen van jezelf en je flightgenoten invoeren. E-Caddy berekent automatisch de Stableford score. Deze kan je na 9 of 18 holes gemakkelijk delen via Facebook, Twitter en email. Hierdoor kun je op een zeer snelle manier je handicap aanpassen op je persoonlijke pagina van “Mijn BurgGolf”.

Lees hier verder op de website van Burggolf.nl

Social Media
Buienradar