Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

In de regen zo blij als een kind

De rekening die sinds 2005 openstond en alsmaar groter en groter werd, is vijf jaar later vereffend.

In de stromende regen hield Robin Kind zaterdag het hoofd koel. In de noodzakelijke play-off stuurde hij een put vanaf twaalf meter met uiterste precisie richting de hole. Met een birdie besloot de Hagenaar een enerverende laatste dag en was het RiverWoods Junior Open voor hem. Eindelijk.

“Geloof me, als ik niet had gewonnen, was ik echt niet aanspreekbaar geweest. Ik ben op verschillende toernooien al vaak tweede en derde geworden. Ook hier in Molenschot. Het werd eens tijd dat ik iets zou gaan winnen, voordat ik de naam van eeuwige tweede zou krijgen. Ik ben echt heel blij met dit resultaat”, zei een opgeluchte Kind na afloop op de parkeerplaats van Toxandria waar hij zijn spullen in de auto laadde.

Lees hier verder op de website van BN De Stem.

Social Media
Buienradar