Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Golfwagen gestolen van terrein golfbaan Heerenveen, mannen aangehouden op de weg!

De politie heeft de afgelopen nacht op de Schoterlandseweg, een 17-jarige inwoner van Mildam en een 17-jarige inwoner van Katlijk aangehouden op verdenking van diefstal.Agenten zagen beide mannen in een golfwagen op de Schoterlandseweg rijden waarna zij een onderzoek instelden.

Toen bleek dat beide mannen zonder toestemming een golfwagen bij een golfterrein in Heerenveen hadden weggenomen. Daarnaast bleek de bestuurder nog onder invloed van alcohol te zijn. Beide mannen werden aangehouden en voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten. De eigenaar deed aangifte.

Aldus dit bericht op Flitsnieuws.

Social Media
Buienradar