Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Zesjarige golfster slaat hole in one

Toen de zesjarige Reagan Kennedy een hole in one scoorde op een golfbaan in de Amerikaanse staat Illinois was het stil, muisstil. De reden was dat haar vader haar had geleerd om stil te zijn tijdens het golfen. Pas toen haar dertienjarige zus zei dat het voor een golfer geoorloofd was om bij het slaan van een ace te gaan juichen maakte ze de nodige vreugdekreten.

“We vertelde haar dat dit de enige keer was dat ze hardop mocht juichen”, vertelde de vader na afloop. Kennedy overbrugde met een hybrid de afstand van 80 meter op de par-3 derde hole van The Links at Ireland Grove voor haar hole in one.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar