Archief

Les van een wereldtopper in de dop

Dinsdagavond na het galadiner op Toxandria krijgt Lauren Hillebrand te horen dat ze uitverkoren is om de Engelse Lauren Taylor een dag later te vergezellen tijdens diens flight.

De organisatie van het RiverWoods Junior Open in Molenschot koppelt de local hero uit Breda die met een wildcard is toegelaten met veel plezier aan de winnares van de British Open voor amateurs. “Ik vond het echt heel gaaf toen ik het hoorde.”

Het gelukzalige gevoel duurt precies drie holes. Zes par boven noteert de student horecamanagement. Het vormt de inleiding van een score van 93 slagen (+21). Tot teleurstelling van haar vader, haar broertje die dienst doet als caddie, én van haar zelf. “Ik was te zenuwachtig. Echt heel jammer.”

Lees hier verder op de website van BN De Stem.

Social Media
Buienradar