Archief

RiverWoods Junior Open van start

Niets bevestigt de status van een prestigieus jeugdtoernooi beter dan de goede prestaties van voormalige winnaars in het seniorencircuit.
Het RiverWoods Junior Open beseft dat als geen ander en maakt goede sier met namen als Rolf Muntz, Maarten Lafeber, Tim Sluiter en Christel Boeljon die het meerdaagse evenement in Molenschot allen in het verleden op hun naam schreven.

Boeljon beleeft dit jaar haar doorbraak in het vrouwencircuit. Ze won voor het eerst een wedstrijd op de Europese Tour in het Turkse Belek en maakte haar entree op een Major in de Verenigde Staten. Bij het Molenschotse Toxandria zullen ze nog vaak terugdenken aan de zomer van 2006 toen Boeljon het Junior Open won. In datzelfde jaar was Sluiter bij de mannen het sterkst. Beiden lopen nu hun rondjes als professionals tussen de beste van de wereld.

Lees hier verder op de website van BN De Stem en ga hier naar de officiele website van het RiverWoods Junior Open.

Social Media
Buienradar