Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
9 bezoekers online
1 gasten, 8 bots, 0 leden

Jeugd golft bij 25-jarig Reymerswael

Golfvereniging Reymerswael is jarig en dat wordt door alle leden van de vereniging gevierd. De Golfclub bestaat 25 jaar en de festiviteiten begonnen zaterdag met een gezellig feestje voor de jeugd op de golfbaan tussen Rilland en Bath.

Vijfendertig kinderen waren aanwezig voor een spelletjesmiddag, volgens Bert Lems, voorzitter van de vereniging, wat dat een beetje aan de magere kant. Volgens hem lag dat aan de vakantieperiode. “Heel wat van onze 75 jeugdleden zijn dit weekend vertrokken om op vakantie te gaan.” Maar de kinderen die er wel waren hadden het prima naar de zin. De jeugdleden mochten vriendjes en vriendinnetjes meenemen om kennis te maken met de golfsport. Veel kinderen denken nog steeds dat golf niet meer is dan met een stokje tegen een balletje slaan om het balletje vervolgens in een kuiltje terecht te laten komen.

Lees verder

Social Media
Buienradar