Archief

Golfbaan Beemster – Footgolf

De chique entourage van een golfbaan waar je de holes niet bespeelt met je golfclub, maar met je voeten en een voetbal. Op de golfbaan liggen de holes al voor uw klaar met maar liefst een hole met een diameter van 53 cm.

Leuk als bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, kinderfeesten of ontspanning met vrienden en vriendinnen. Dit al dan niet in combinatie mer een lunch, diner, hapje en een dranke of een vergaderarrangement. Een leuk uitje waar u lekker sportief bezig bent, maar toch alles op een rustig tempo kunt uitvoeren. Geen onnodige zweetdruppels dus.

Een eerste kennismaking met deze sport is het volgen van wat theoretische uitleg, maar daarna snel de golfbaan op. Een mooie sportieve mix tussen golfen en voetbal.

Ga hier naar de website van golfbaan de Beemster voor meer informatie.

Social Media
Buienradar