Archief

Strijd om halve finaleplaats Robein NK Putten

Eemnes, 6 juli 2011 – Op de puttinggreen van de Goyer Golf & Country Club streden zaterdag 2 juli enkele van de beste amateurgolfers van Nederland om een plaats in de halve finale van het Robein NK Putten. Laurens Jansen van Prise d´Eau Golf was de beste putter van de deelnemers. Hij won een putter van het merk Yes! en speelt in september in de halve finale. De finale van het Robein NK Putten wordt 8 oktober gespeeld op de Goyer Golf & Country Club.

Onder de spelers waren 11 topamateurs uit Nederland die op uitnodiging meespeelden in een wedstrijd met de leden van de Goyer Golf & Country Club. Na de wedstrijd gingen deze topgolfers spontaan met elkaar de strijd aan op de puttinggreen om het parcours van negen holes in zo min mogelijk slagen (putts) af te leggen. Deze green was ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van de club met extra aandacht geprepareerd door hoofdgreenkeeper Peter Schalk. Lees hier meer.

Social Media
Buienradar