Archief

Amsterdam International lanceert iPhone App & online golfgame

Als eerste golfbaan in Nederland lanceert Amsterdam International Golf Club een Iphone app waarin je alle holes in detail kan bekijken. De holes zijn realistisch nagemaakt in een 3D Flyby waarbij je over de baan heen vliegt.

Daarnaast is er voor elke hole een gedetailleerd caddybook en kun je het laatste nieuws over de nieuw te bouwen golfbaan bijhouden. De iphone app is gratis te downloaden in de App store voor Iphone en Ipad.

Topgolfer Ian Woosnam (Ryder Cup Captain en US Masters winnaar) heeft in samenwerking met Mastergolf de baan van Amsterdam International ontworpen. Het resultaat is een championship golf course van internationale allure.

Het terrein van de Amsterdam International Golf Club is één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam. De ligging tussen Schiphol, de A9 en de A10 zorgt voor uitstekende bereikbaarheid.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl

 

Social Media
Buienradar