Archief

Damse golfers slepen wereldrecord in de wacht

Drie Damse golfspelers hebben maandagnacht het wereldrecord ‘speed golf’ veroverd. Na 22 slopende uren, waarin ze zeven banen speelden in zeven landen, viel de laatste putt op de thuisbaan in Damme. ‘We zijn héél diep moeten gaan’, klonk het achteraf.


Daags na hun indrukwekkende prestatie zijn Nils Taller, Nick Caes en Kasper De Wulf nog zichtbaar afgepeigerd, en lukt wandelen maar moeizaam, met dank aan een half dozijn blaren. Begrijpelijk, want het drietal heeft er een helse dag opzitten, waarin ze 126 holes speelden. ‘Alle omstandigheden zaten zoals gehoopt mee, maar het warme weer heeft ons wel serieus parten gespeeld’, blikt Nick Caes terug. ‘We zijn maandagmorgen begonnen om half vijf en de eerste drie banen in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland hebben we telkens vlotjes in minder dan anderhalf uur kunnen afronden.

Lees hier verder op de website van Nieuwsblad.be

Social Media
Buienradar