Archief

Golfkarretje voor hippe spelers gaat in de herkansing na valse start

Ga niet in zee met vertegenwoordigers voordat alle contracten rond zijn. Dat is de les die de Amsterdamse bedenkers van een karretje voor ‘dynamische’ golfers vorig jaar hebben opgestoken.

Met hun bedrijf Leev Mobility liepen ze forse vertraging op toen een Amerikaanse distributeur hen in de kou liet staan. Bij aanvang van het vorige golfseizoen was het orderboek hierdoor te leeg om de productie op te starten.

De beoogde Amerikaanse partner kon er straffeloos mee wegkomen. Er was geen enkele prestatieverplichting vastgelegd. ‘Dat was een van de leerervaringen, dat er te weinig getekend was’, zegt ceo Marcel Schreuder (42) voordat hij deze zomer in de herkansing gaat. Ditmaal met een verbeterd model, twee nieuwe investeerders en, vanzelfsprekend, een nieuwe Amerikaanse distributeur. Schreuder: ‘Nu moeten we laten zien dat het ook allemaal echt gaat gebeuren.’

Lees hier op de website van FD.nl

Social Media
Buienradar