Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Recentie: Flick Golf Extreme!

Golf is niet bepaald een spannende sport. Tuurlijk is het tof als iemand een hole-in-one scoort, maar iemand die zich tot in zijn tenen concentreert op een klein wit balletje en deze vervolgens een roei geeft, is niet extreem opwindend. Dat kan anders, hebben de mensen achter Flick Golf Extreme! gedacht. Zoals de titel doet vermoeden is dit een behoorlijk extreme vorm van golf… maar ga je er ook van schreeuwen?

In principe sla je in Flick Golf Extreme! gewoon nog steeds tegen een klein wit balletje en is het doel ‘m in dat kleine gaatje ergens aan de horizon te krijgen. De locaties zijn echter wat extremer.

Vanuit een helikopter de bal naar een hole op een schip slaan, de bal over een kolkende rivier meppen of vanaf het ene dak naar een ander dak, je kunt het zo gek niet bedenken. Je krijgt een vooraf bepaalde tijd om zoveel mogelijk balletjes te meppen en hoe dichter ze bij de hole komen, hoe meer punten je verdient. Bovendien kun je de bal nog (licht) bijsturen door over het scherm te vegen.

Lees verder

Social Media
Buienradar