Archief

‘Wat je als golfer moet weten’

Ron Kaspriske, de samensteller van dit boek, is eindredacteur van het Amerikaanse tijdschrift Golf Digest. Hij heeft de meest bruikbare tips die in het magazine hebben gestaan gebundeld tot een naslagwerk dat voor de neo-golfer zeker handig is om de baan mee op te nemen.

De tips komen niet van de minste spelers. Onder meer Severiano Ballesteros (onlangs overleden, vijfvoudig winnaar van een Major), Phil Mickelson (viervoudig winnaar van een Major) en Annika Sörenstam (tienvoudig winnares van een Major en lange tijd nummer een van de wereld) helpen de lezer op het juiste spoor.

Zij geven de meest gevarieerde tips, van hoe je onder druk put tot hoe je de handtekening van Tiger Woods scoort, en van hoe je de bal bij tegenwind slaat tot hoe je voor de televisie aan je swing werkt.

Lees verder

Social Media
Buienradar