Archief

Deloitte Ladies Open neemt extra maatregelen in duurzaamheid

Het Deloitte Ladies Open heeft extra maatregelen genomen om het damesgolftoernooi nog duurzamer te maken dan vorig jaar. In 2010 werd het toernooi van de Ladies European Tour klimaatneutraal gemaakt. Dit jaar ligt de focus naast compensatie van de CO2-uitstoot op het reduceren ervan. Het Deloitte Ladies Open wordt van 3 tot en met 5 juni gespeeld op Golfclub Broekpolder, Vlaardingen, Rotterdam.

In 2010 werd de totale tonnage aan CO2-uitstoot berekend en vertaald naar een geldbedrag dat is geïnvesteerd in een duurzaam energieproject. Ook dit jaar wordt het toernooi klimaatneutraal gemaakt. Er worden echter ook maatregelen genomen om de CO2-uitstoot drastisch te reduceren.

Lees hier verder op de website van de Deloitte Ladies Open.

Social Media
Buienradar