Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Djur den Haan en Kevin Broekhuis delen de winst op Heelsumse Veld

De tweede Nike Golf Monday Tour wedstrijd van dit jaar is gewonnen door Djur den Haan en Kevin Broekhuis. Bij de dames was Mette Hageman de winnares. De tweede wedstrijd van de Nike Golf Monday Tour werd gespeeld op golfbaan Heelsumse Veld. Vorig jaar was de baan nog niet in topconditie maar dit jaar lag de baan er zeer goed bij. Daarbij waren de weersomstandigheden zeer aangenaam wat een zeer geslaagde wedstrijddag opleverde.

75 Heren en 9 dames gingen met elkaar de strijd aan op de Rood-Gele lus van Golfbaan Heelsumse Veld. De winnaar van vorige wedstrijd, Johan Eerdmans, eindigde dit keer samen met Andrew Allen en Sjors Lemmens na een ronde in 73 (+3) slagen op de gedeelde zevende plaats. De vierde plaats, met één slag minder, werd gedeeld door Roberto Schuit, Jeffrey Meijer en Frank Hoekzema. De 31-jarige playing professional Ramon Schilperoord noteerde een ronde in 71 (+1) slagen en legde hiermee beslag op de derde plaats.

Lees hier verder op de website van PGA Holland.

Social Media
Buienradar