Archief

Expert Golf – Nr. 1 golf app voor iPhone

iGolfrules, de iPhone app die binnen een paar seconden antwoord geeft op al uw regelvragen (een van’s werelds meest populaire sport apps, officieel aanbevolen door Apple) is nu verkrijgbaar onder de naam ‘Expert Golf’, met drie additionele modules – GPS afstandsmeter, scorekaart en virtuele golfcoach. Deze app is speciaal ontwikkeld om in alles te kunnen voorzien wat een golfer tijdens zijn ronde nodig heeft. Het zeer precies meten van afstanden, het automatisch calculeren van de Stableford punten, snel antwoord krijgen op specifieke regelkwesties en een ‘Quick fix’ gids voor moeilijke liggingen – Expert Golf is er om u te helpen.

Dankzij de intuitieve navigatie kunnen ook de technisch wat minder ervaren gebruikers direct profiteren van alle voordelen van Expert Golf. De applicatie is zo eenvoudig te bedienen dat een gebruiksershandleiding overbodig is, er is zelfs geen handleiding gemaakt. Een uniek onderdeel is het keuzemenu onderaan het scherm waarmee een gebruiker heen en weer kan schakelen tussen vier applicaties met een simpele druk op de knop, zonder het programma te hoeven verlaten.

Ga hier naar de website van Expertgolf.nl voor meer informatie.

Social Media
Buienradar