Archief

Ruud van Nistelrooy in openingswedstrijd Bakel

Ronald Waterreus, Willem van Hanegem , Jack van Gelder, Philip Cocu, Pieter van den Hoogenband zijn enkele van de bekende Nederlanders die op zaterdag 21 mei met Ruud van Nistelrooy in de openingswedstrijd van het officiële openingsweekend van Golfbaan Stippelberg in Bakel spelen. Vanaf de zijlijn zijn de verrichtingen van deze golfers gratis te bezichtigen op de 27- holes golfbaan. Dit ten bate van de Ruud van Nistelrooy Academy. Voor bezoekers een unieke kans om het golfspel met golfspelende BN-ers van dichtbij te bekijken.

Ook op zondag is er een door publiek te bezichtigen golfwedstrijd. Daarnaast zijn er op die dag allerlei festiviteiten voor jong en oud zoals rondleidingen op de golfbaan, activiteiten en golfdemonstraties. Regionale bands staan garant voor de muzikale omlijsting.
Lees verder

Social Media
Buienradar