Archief

Ballesteros overleden

Golflegende Severanio Ballesteros is de ochtend van 7 mei in zijn huis in Spanje overleden. Hij werd slechts 54 jaar.

Toen de familie van de Spanjaard gisteren via zijn website liet weten dat de conditie van de Spanjaard ernstig was verslechterd, vreesde de golfwereld al voor het ergste.

Justin Rose twitterde – per ongeluk – al zijn deelneming aan de familie en in het Spaans Open waren Olazabal en Jiménez na hun ronde letterlijk in tranen en niet in staat een woord uit te brengen na het horen van de conditie van hun vriend en landgenoot.

Nauwelijks 24 uur na het bericht op zijn website melden verschillen Spaanse bronnen (TVE, Marca) dat de vijfvoudig majorwinnaar in de vroege ochtend van zeven mei, bij het opkomen van de zon, de strijd tegen zijn hersentumor heeft verloren. Dat bericht werd helaas rond kwart voor negen bevestigd op de website van Ballesteros.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar