Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:

Golf leren spelen

Golf leren is frustrerend. Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar als je ermee begnt dan ontdek je meteen dat het  vies tegenvalt. Golfen lijkt simpel maar dat is het niet.

Wil je echt leren golfen dan moet je doorzetten. Regelmatig oefenen op de driving range en spelen op de golfbaan. Voordat je hieraan kan beginnen moet je naar mijn mening een aantal dingen goed weten. Bij elke sport moet je de basis technieken onder de knie krijgen. Bij golf ook. Je zal moeten snappen hoe je lichaam in elkaar steekt en wat bepaalde bewegingen van jouw lichaam voor impact hebben op je golf swing. Visualiseren van je  golf swing  is al een punt dat behoorlijk wat resultaat kan opleveren. Voelen wat je doet is een tweede punt. Zien wat je doet is een derde.

Lees hier verder op de website van Golf-info.nl

Social Media
Buienradar