Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
9 bezoekers online
2 gasten, 7 bots, 0 leden

Recensie: Tiger Woods PGA Tour 12

Het is de achttiende hole. Een briesje bij het afslaan, mijn caddy wijst de richting aan en ik wacht tot het windstil is. Mijn handicap is vier en zweetdruppeltjes van concentratie lopen onder mijn pet over mijn voorhoofd. Langzaam beweeg ik de rechterstick naar beneden en ineens kom ik tot het besef dat ik gewoon op de bank voor de TV zit. Is golf echt zo realistisch in Tiger Woods PGA 12? Of is het gras groener op de golfbaan?

Zoals elk jaar brengt Electronic Arts ook nu weer een golfgame uit met onze meest besproken golfer, al was dat meer om een andere reden, op de cover. Tiger Woods PGA 12 heeft ook nog een ander woord achter de naam staan, The Masters. Waarschijnlijk kunnen we dus een aantal epische momenten in de geschiedenis van het golf verwachten, uitgevoerd door de meesters van de sport. En ja hoor, zodra de game wordt opgestart wordt je al in een situatie gegooid waarin Tiger Woods op de achttiende hole de winst af moet pakken door een birdie te slaan.

Lees verder

Social Media
Buienradar