Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Fred Couples draagt golfschoenen zonder spikes

Fred Couples draagt voor het tweede jaar op rij golfschoenen -zonder spikes- op het Masters toernooi. De schoenen zijn nauwelijks of niet te vinden in de golf shops of om de voeten van de pro’s. En wel om verschillender redenen.

De schoenen die er waren in de shops zijn namelijk allemaal uitverkocht sinds Couples, zonder sokken ook nog, bovenaan het leaderboard stond met een eerste ronde van 66 vorig jaar in Augusta.

De pro’s -die vaak trendsetters zijn voor kleding en materiaal- hebben het voorbeeld niet gevolgd deze keer. Alleen de 51 jarige Couples, Masters winnaar in ’92 en de 30 jarige Ryan Moore zijn te vinden in de ‘zonder spikes schonenen’ tijdens de eerste ronde van het eerste major van dit jaar.

Lees verder (engels)

Social Media
Buienradar