Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

Rodenborch College wint NSTK

De 22e editie van het Nederlands Scholen Team Kampioenschap (NSTK) is voor de tweede keer op rij gewonnen door het Rodenborch College uit Rosmalen.

Op een zonovergoten golfbaan van Broekpolder bij Vlaardingen gingen voor de 22e keer scholieren de baan in voor het Nederlands Scholen Team Kampioenschap (NSTK). De wedstrijd staat open voor leerlingen van basis- en middelbaar onderwijs tot 21 jaar.

Gespeeld werd er in de fourball-betterball formule waarbij twee leerlingen van dezelfde school een team vormen. De beste individuele score per hole wordt genoteerd als teamscore.

Over 18 holes was het team van het Rodenborch College uit Rosmalen, bestaande uit Aaron van der Dungen en Max Albertus, voor de tweede keer de beste met een score van 70 slagen dat twee slagen onder het baangemiddelde is. De twee spelers hadden met 0,3 ook de laagste gezamenlijke handicap van het deelnemersveld.

Lees verder

Social Media
Buienradar