Archief

Even niet golfen met de voet

In de zomer en het najaar van 2010 hebben veel mensen kennis kunnen maken met het footgolf, een combinatie van voetbal en golf, op de enige echte footgolfbaan van Nederland in het recreatiegebied Spaarnwoude. Of het footgolf in 2011 ook gespeeld kan worden in dit gebied is maar de vraag. De baan op de huidige (tijdelijke) locatie moet weg en op de nieuwe locatie kan de baan nog niet worden aangelegd.

Beheerder Rody Spaan en de familie Zandvliet worden er bijna gek van. Dagelijks worden zij benadert voor reserveringen. Zij moeten iedereen teleurstellen. ‘Vorig jaar kregen wij van de gemeente en het recreatieschap toestemming om tijdelijk een footgolfbaan aan te leggen naast de Hoge Spaarndammerdijk’ verklaart Spaan. ‘Tijdelijk, want de bedoeling was dat wij daarna zouden verhuizen naar het gebied aan het einde van de Machineweg…’

Lees verder

Social Media
Buienradar