Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
36 bezoekers online
26 gasten, 10 bots, 0 leden

Digitale Golf Coach voor het verbeteren van je Golfswing

Technologies88 introduceert de DGC Pro een digitale golf coach voor het trainen van de golfswing. Het apparaatje wordt bevestigd aan de golfclub direct onder de grip. Het geeft directe “feedback” in tekst, geluid en kleuren led verlichting over de gemaakte golfswing. De “feedback” heeft betrekking op de snelheid, hoek
van het clubblad en tempo van de swing. Naast deze swing analyse biedt de DGC Pro een positie training functie en een metronoom ondersteuning. Een bijgeleverde functionele webomgeving biedt de golfer de gelegenheid om de gemaakte swings in 3-D te vergelijken met eerder gemaakte swings, als ook met swings volgens de Golf Pro’s. Oefeningen en instructies worden hierbij ter ondersteuning aangeboden.

Meer informatie kunt u vinden op www.digitalgolfcoach.com

Social Media
Buienradar