Archief

Jubileumeditie Amsterdam Golf

Het grootste indoor golfevenement van Nederland, de Amsterdam Golf Show, viert dit jaar haar eerste lustrum. Van vrijdag 11 maart tot en met zondag 13 maart 2011 wordt voor de vijfde keer de Amsterdam Golf Show georganiseerd in de Parkhal van de Amsterdam RAI. Vrijdag 11 maart 2011 om 11.00 uur wordt het grootste indoor golfevenement van Nederland  ondermeer officieel geopend door enkele topspelers van Golf Team Holland, waarna tal van exposanten de golfliefhebber informeren over de nieuwste producten en diensten. Tevens zijn er diverse golfgerelateerde activiteiten voor jong en oud, zoals demonstraties, modeshows, swinganalyses door professionals en wedstrijdjes op golfsimulators. Voor meer informatie zie: www.amsterdam-golf.com

Social Media
Buienradar