Archief

Golffans mogen weer mobieltje meenemen

Bezoekers van golftoernooien hoeven in de toekomst hun mobiele telefoons niet meer thuis te laten. Golforganisatie PGA heeft het verbod op telefoongebruik op de golfbaan namelijk opgeheven.

Wel heeft de Professional Golfers’ Association regels opgesteld omtrent het gebruik van de apparaten. Zo mag alleen gebeld worden in speciaal daarvoor bedoelde zones om zo de golfers niet te storen. Internetten, sms’en en emailen mag wel overal op de baan, mits het geluid van de telefoon uit staat.

De nieuwe regels worden voor het eerst getest aan het einde van januari tijdens het Farmers Insurance Open-toernooi in het Amerikaanse San Diego. Als dit een succes blijkt te zijn, zal telefoongebruik ook op andere toernooien van de PGA toegestaan zijn.

Social Media
Buienradar