Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Rondje Augusta National binnen handbereik

Een rondje Augusta National wordt haalbaar voor iedere golfer… mits in het bezit van een spelcomputer en Tiger Woods PGA Tour ’12.  St. Andrews, Pebble Beach, Valderrama, TPC Sawgrass, Celtic Manor, Beth Page Black. Het rijtje topbanen dat zich in het verleden al virtueel liet spelen is enorm. Tussen al die banen ontbrak er echter altijd ééntje: Augusta National. Aan die periode van afwezigheid komt nog dit jaar een einde als EA Sports het toneel van The Masters opneemt in Tiger Woods PGA Tour ’12, de nieuwste editie van het langlopende succesverhaal tussen de computerspellenmaker en de voormalige nummer 1 van de wereld.

Lees hier verder op de website van Golf.nl.

Social Media
Buienradar