Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
22 bezoekers online
1 gasten, 21 bots, 0 leden

Winterview: Joost Luiten

Net zoals afgelopen jaar zijn er op golf.nl weer een aantal interessante interviews te vinden. Hier een gedeelte van het interview met Joost Luiten:

Een handvol topnoteringen, 97e van de wereld en ruim negen ton prijzengeld. ‘Als ik volgend jaar net zo speel is de top-50 haalbaar.’
Eindelijk, na een lange onderbreking door blessureleed, zit het eerste volle jaar van Luiten op de Europese Tour er op. Een jaar waarin hij niet alleen veel leerde, maar ook een jaar waarin hij imponeerde. Er waren zes top-10 noteringen waarvan zelfs drie op rij in de laatste maanden van het seizoen. Toch, als hem gevraagd wordt wat het meest memorabele moment van het seizoen was, gaat hij niet terug naar de herfst van 2010, maar helemaal naar januari. Naar januari in Zuid-Afrika.

Lees verder

Social Media
Buienradar