Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Exploitatie golfbanen blijft uitdagend werk

Het exploiteren van golfbanen blijft uitdagend werk. Dat blijkt uit het GOSTA 2010 rapport. Dit rapport is onlangs uitgebracht door onderzoeksbureau Horwath HTL in samenwerking met de brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

In 2009 hebben golfbanen in Nederland de economische crisis redelijk goed weten te doorstaan. Zij wisten zich door de crisis heen te slaan door goed op de kosten te letten. Zeker in vergelijking met de Verenigde Staten hebben de Nederlandse golfbanen goed gepresteerd, omdat in de VS vele golfbanen gesloten zijn. Voor 2010 is Nederland echter minder positief gestemd. Door het slechte weer hebben veel golfbanen het moeilijk gehad om hun exploitatie rond te krijgen.

Lees verder

Social Media
Buienradar