Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

No Trolleys

Zag afgelopen week een bordje op de golfbaan ‘No Trolleys’ en vervolgens een aantal golfers met een trolley rond lopen. Ik zag dat ze rond liepen met een extra band om hun normale trolleybanden heen, de zogenoemde Hedgehog banden.In de winter is het niet toegestaan om met normale trolleywielen de baan op te gaan. Deze hedgehogs monteert u gemakkelijk op uw normale golftrolley wielen.Zo geniet u ook in de winter van het comfort van uw golftrolley. Hedgehog is de autoriteit op het gebied van winterwielen en opzet-accessoires voor trolleys. Niet voor niets noemt iedere golfer de speciale winterbanden voor de golftrolley hedgehogs.

Ga hier naar de website van Golfmagazijn.nl voor meer informatie.

Social Media
Buienradar