Archief

Jockey troeft golfers af

De BBC Sports Personality van 2010 is niet Lee Westwood, niet Graeme McDowell, maar jockey Tony McCoy.De winnaar van de even beroemde als beruchte Grand National behaalde bijna 42 procent procent van de meer dan 650 duizend uitgebrachte stemmen.Darter Phil Taylor werd tweede in de door de BBC georganiseerde publieksverkiezing en zevenkampster Jessica Ennis eindigde als derde. Volgens de Daily Telegraph maakt Ian Poulter zich druk om het feit dat zelfs een darter de twee golfers – de nummer een van de wereld en de winnaar van het US Open – achter zich liet. Taylor, die al jaren de dartwereld – eigenlijk alleen dus Groot-Brittannië en Nederland – regeert kreeg zelfs veel meer stemmen van het Britse publiek (72.000) dan Westwood (58.000) en McDowell (52.000).

Lees hier verder op de website van Golf.nl.

Social Media
Buienradar