Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
9 bezoekers online
2 gasten, 7 bots, 0 leden

Indoor golfen met KidsPower

Samen met indoor golfcentrum Swingaway in Den Haag organiseert KidsPower een uniek golfkamp tijdens de aankomende kerstvakantie voor iedereen tussen de 10 en de 13 jaar oud.

Bij Swingaway is het mogelijk om in het grootste indoor centrum van Nederland te trainen, onder begeleiding van een golfpro spelen de deelnemers op verschillende oefenbanen en op simulators. Op de simulator wordt de swing geanalyseerd door zowel de computer als de golfpro, waardoor de deelnemers alle technieken goed kunnen aanleren.

Er wordt 3 dagen intensief geoefend bij het indoor centrum, waarbij het golfprogramma wordt afgewisseld met andere sporten zoals unihockey en voetbal.Op de laatste dag wordt er buiten op de Rijswijkse Golf Club gespeeld, eventueel kan dan ook een officieel GVB examen worden gedaan.

Lees verder

Social Media
Buienradar