Archief

Bedrijven golfcompetitie prooi Arbo West

Lees de kop niet verkeerd; er is geen Arbo team op bezoek geweest vanwege misstanden bij de bedrijven competitie, het zit eerder andersom.

Afgelopen golfseizoen heeft de Zaanbusiness golfcompetitie weer plaatsgehad bij de Zaanse Golf Club. Een keer in de maand kwamen zo’n 30 bedrijven met hun relaties naar de club om te netwerken en te genieten van het golfspel tijdens een wedstrijd. In totaal zijn er zeven wedstrijden gehouden met een borrel en diner. Sporten, netwerken, sfeer proeven en van de natuur genieten – een geslaagd project voor Zaanse ondernemers en de Zaanse Golf Club.

Op donderdag 18 november j.l. werd de laatste wedstrijd van de bedrijvencompetitie gehouden. De eindstand is als volgt: 1e: ARBO West Bv met 43.5 punten, 2e: Duijn Bloem Voss Adv. met 30 punten, 3e: Willems & Zn BV met 21 punten.

Lees verder

Social Media
Buienradar