Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

FJ lanceert nieuwe DryJoys Tour

15-11-2010-DryJoys_Tour_2011Innovatieve nieuwe schoen, ge├»nspireerd op ervaringen van Tour spelers FootJoy, the #1 Shoe in Golf, introduceert de DryJoys Tour – de nieuwe schoen is voortgekomen uit de inmiddels alweer 21 jaar ervaring, opgedaan als #1 all-weather golfschoen. Na een aantal jaren van ontwikkeling, waarbij veel gebruik is gemaakt van inzichten van Tourspelers, beschikken de DryJoys Tour over eigenschappen als comfort, flexibiliteit en waterbestendigheid. Eigenschappen die spelers van alle niveaus als vanzelfsprekend zijn gaan beschouwen voor het merk DryJoys. Daarnaast kenmerkt de nieuwe schoen zich ook door stabiliteit op Tour-niveau.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl.

Social Media
Buienradar