Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Sint ruilt staf voor golfclub

De strengere ARBO eisen hebben steeds meer gevolgen voor Sinterklaas en zijn Pieten. Sinds vorig jaar wordt het over de daken rijden van paard, Sint en Pieten al tot een minimum beperkt. Dit jaar komen daar de strengere eisen voor de staf van Sinterklaas bij. Deze is te groot en te zwaar om steeds te moeten tillen voor zo’n man op leeftijd als de goedheiligman.
Sint en zijn Pieten hebben uren zitten peinzen hoe ze dit moesten lossen. Totdat de sport Piet ineens een briljante ingeving kreeg. “Waarom geven we Sint in plaats van een staf geen golfclub?” Aanvankelijk bromde de Sint wat voor zich uit, maar ging uiteindelijk toch overstag. “Oke, maar dan wil ik ook gelijk golf leren spelen. Dus regel maar een ontvangst op een golfpark of zo.”
De Pieten zochten contact met de Almkerkse ondernemersvereniging, die al snel enthousiast was.

Lees hier verder op de website van de WeekKrant.nl.

Social Media
Buienradar