Archief

Eerste uitgave van uitgeverij Condor: ‘From Out of Bounds’

Op eigenzinnige wijze koppelt Erik Trommelen(1963) belangrijke actuele gebeurtenissen van de afgelopen jaren met zijn favoriete sport; Golf. De dood van Michael Jackson, het fenomeen Tiger Woods, de kredietcrisis, jeugdherinneringen van een Haagse jongen. In From Out Of Bounds maakt de lezer op humorvolle wijze kennis met de gedachtenwereld van een golfer. Met in het achterhoofd de universele charme voor het leukste spelletje dat er is.

Trommelen schrijft met humor, passie en relativeringsvermogen sinds 2002 Columns voor ‘Tee-Time’ het clubblad van de Amsterdamse Golfvereniging S.H.E.L.L.  In ‘From Out of Bounds’ zijn deze columns gebundeld uitgegeven, afgewisseld met prachtige full colour foto’s van drie dimensionale kunstwerken die in 2009 geëxposeerd werden op golfbaan de Hoge Dijk, thuisbasis van de auteur. De auteur is een gepassioneerd golfspeler (hcp 10.5) en drukbezet zakenman die zelfs golf analfabeten moeiteloos kan enthousiasmeren voor zijn grote passie, het golfspel.

Ga hier naar de website van de uitgeverij Condor voor meer informatie.

Social Media
Buienradar