Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
1 gasten, 11 bots, 0 leden

Molinari wint HSBC Champions, Westwood 2de

Francesco Molinari heeft in China het laatste World Golf Championship van het jaar gewonnen, het HSBC Champions-toernooi. De laatste ronde was een duel tussen hem en de nummer 1 van de wereld, Lee Westwood. De Engelsman werd met één slag meer tweede. Het verschil tussen de Ryder Cup-collega’s  Molinari en Westwood was na drie ronden ook één slag. De Italiaanse winnaar en de runner-up besloten het toernooi bij Shanghai met 67 slagen, vijf onder par. De 27-jarige Molinari, die elke dag aan de leiding ging, won met een totaal van 269 slagen, negentien onder par. Door zijn tweede plaats in China behield Westwood de eerste plaats op de wereldranglijst die hij vorige week veroverde.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar