Archief

Van Lanschot langer hoofdsponsor NGF

De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en gaat in op 1 januari 2011.Van Lanschot is al sinds 2007 hoofdsponsor.

‘Met de continuering van de overeenkomst zijn wij natuurlijk zeer gelukkig’, zegt NGF-directeur Jeroen Stevens. ‘Uit deze verlenging van vier jaar halen wij de bevestiging dat wij op de goede weg zijn. Het biedt ons nog meer de gelegenheid om de golfsport in al zijn facetten nog beter te ondersteunen.’

Floris Deckers is de voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Lanschot en ook hij is gelukkig met de voortgezette samenwerking: ‘Golf is de enige sport waar Van Lanschot als middelgrote bank in participeert. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat de gemiddelde golfer dicht bij het profiel van de klanten van onze bank zit. Maar we zien golf vooral als een sport, niet als een gezelschapsspel.

Lees hier verder op de website van Golf.nl.

Social Media
Buienradar