Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
2 gasten, 9 bots, 0 leden

Wordt Kaymer op Valderrama de nieuwe nr 1?

Robert-Jan Derksen en Joost Luiten spelen deze week op Valderrama, waar Martin Kaymer met een zege of tweede plaats de nieuwe nummer 1 van de wereld kan worden. Floris de Vries speelt het slottoernooi van de Challenge Tour en Maarten Lafeber en Reinier Saxton een kwalificatiewedstrijd voor de PGA Tour. Voor de heren van Oranje begint het WK Amateurs. Op zondagavond wordt bekend wie de nieuwe nummer 1 van de wereld wordt: Lee Westwood of Martin Kaymer. Als de 25-jarige Kaymer eerste of alleen tweede wordt, of gedeeld tweede met maar één andere speler, dan is hij de nieuwe nummer 1. Eindigt Kaymer lager, dan neemt Westwood de eerste positie van Tiger Woods over. Westwood speelt  niet deze week, hij herstelt opnieuw van zijn kuitblessure, en Woods speelt ook niet. Maar de wereldranglijst werkt zo dat de Engelsman toch deze week de Amerikaan van de troon kan stoten.

Bekijk het hele programma voor dit weekend hier op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar