Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
1 gasten, 14 bots, 0 leden

Train je golfspieren met de ‘Extra 20 Yards’

Voor andere sporten zoals fietsen en roeien bestaan er al heel lang allemaal fitness- en gewichtsmachines om te trainen. Voor golf bestaat dat nu ook. De naam van het systeem is ‘Extra 20 Yards’ (18 meter verder). 

Met het apparaat train je al je golfspieren in één beweging (en niet de spieren die je voor golf helemaal niet nodig hebt). Specifieke training voor golfers dus, ideaal voor de winter. Volgens het bedrijf dat het product op de markt heeft gebracht zul je al snel 20 yards verder slaan als je dagelijks 5 minuten aan de golffitnessmachine traint. Het aansterken van de juiste golfspieren leidt immers tot meer clubhoofdsnelheid. 

Lees hier verder op de website van Golf Weekly.

Social Media
Buienradar