Archief

The Littlest Golfer

The Littlest Golfer is het enige bedrijf dat zich richt  met golf op kinderen, peuters en baby’s dankzij haar unieke schattige schildpadden, Putter en Sandy, die in snel tempo populair worden bij kinderen en volwassen golfers over de hele wereld.

The Littlest Golfer maakte haar internationale debuut op de 2010 PGA Merchandise Show in Orlando, Florida, maar verkreeg al nationale aandacht in de Verenigde Staten door de redacties van onder andere  Golf Magazine, Golf Digest, Golfweek, Golf Magazine, de PGA Magazine,alsmede komende herfst een publicatie Arnold Palmer, en talrijke radio en televisie interviews met de eigenaar van The Littlest Golfer, Kris E Wilson.

Lees hier verder op de website van Golfprofessionals en ga hier naar de officiele website van Littlest Golfer.

Social Media
Buienradar