Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
0 gasten, 17 bots, 0 leden

Grevelingenhout viert jeugdcertificaat met nachtgolf

Golfclub Grevelingenhout mag als dertiende club in Nederland het certificaat ‘Committed to Jeugd’ dragen.

Om dat te vieren stond gisteren de golfbaan een hele dag in het teken van de jeugd. Overdag was er een ‘fun factory’ waarbij een parcours was uitgezet waarbij de in totaal 75 kinderen onderweg allerlei spelletjes en andere opdrachten moeten uitvoeren. ’s Avonds was het tijd voor nachtgolf, waarbij vanaf 19.00 uur gespeeld werd met lichtgevende glow-in-the- darkballetjes, die ongeveer drie uur lang licht blijven geven.

Commited to jeugd is opgezet door de Nederlandse Golf Federatie om de sport als breedtesport te promoten en meer kinderen kennis te laten maken met golf. In het geval van Grevelingenhout betekent het dat er veertien jeugdcoaches zijn opgeleid die in duo’s groepjes kinderen trainen. De huidige zeven groepen kinderen spelen vijftig keer per jaar. Behalve dat ze de sport leren, is het ook de bedoeling om samen lol te maken.

Social Media
Buienradar