Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
1 gasten, 15 bots, 0 leden

Vanaf nu verkrijgbaar, de FootJoy Boot!

FootJoy, the #1 Shoe and Glove in Golf, is erg blij een nieuw product binnen de FJ lijn aan te kunnen kondigen: de FJ Boot. De laars is gemaakt om bestand te zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden die een golfer maar tegen kan komen op de golfbaan, en is vanaf heden bij de golfshops verkrijgbaar.

De FJ Boot beschikt over een geheel leren bovenschoen, met zowel contrasterend als ton-sur-ton stiksel, wat zorgt voor comfort met een luxe uitstraling. De FJ Boot zal zowel in heren- als damesuitvoering verkrijgbaar zijn.

Lees hier verder op de webstie van Golfnet.nl en ga hier naar de officieel website van FootJoy.

Social Media
Buienradar