Archief

Ryder Cup geopend, opstelling bekend

Donderdagmiddag is de Ryder Cup 2010 officieel geopend. De teams werden geïntroduceerd en de opstellingen voor de eerste wedstrijddag werden bekend gemaakt. Met het hijsen van de vlaggen, het voorstellen van de teams en het spelen van de volksliederen (Europese Hymne en Star Spangled Banner) is donderdagmiddag de Ryder Cup 2010 officieel geopend. Op het grote podium naast de green van hole 18 van de Twenty Ten Course werden toespraken gehouden door onder anderen José Manuel Barroso, president van de Europese Commissie. ‘Er zitten twaalf sterren in de Europese vlag en ook twaalf sterren in het Europese team.’ sprak Barosso.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly en volg hier de standen en resultaten op de officiele website.

Social Media
Buienradar