Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
23 bezoekers online
1 gasten, 22 bots, 0 leden

Copenhagen golfschoenen nu exclusief online bij Golfgear.nl

03-09-2010-copenhagen-bangkok-overzichtGolfgear.nl is per direct officieel en exclusief online dealer van Copenhagen golfschoenen geworden. Na de zeer succesvolle golftassen van Copenhagen wordt het assortiment nu uitgebreid met de populaire golfschoenen van het Deense merk.

Copenhagen maakt kwalitatief hoogwaardige leren golfschoenen. Alle golfschoenen van Copenhagen zijn vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen. Ze zijn comfortabel, ademend, waterbestendig en stijlvol. De schoenen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten. Een eenvoudige splitsing kan worden gemaakt tussen de “trainer” look en de “klassieke” look, of met andere woorden de hedendaagse of de traditionele stijl.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl en ga hier naar de officiele website van Golfgear.nl

Social Media
Buienradar