Archief

Wales maakt zich op voor de Ryder Cup

Celtic Manor Resort is aangelegd voor toernooi tussen Europeanen en Amerikanen. Op 1, 2 en 3 oktober wordt in Newport, Wales, het toernooi om de Ryder Cup gehouden. Dit toernooi, waarin Amerikanen en Europeanen tegen elkaar strijden, is elke twee jaar het hoogtepunt van de internationale wedstrijdkalender voor profgolfers. De golfbaan waarop deze wedstrijd wordt gehouden verdient een bijzonder prestige. Wales is er dan ook apetrots op dat de wedstrijd dit jaar daar wordt gespeeld.  De wedstrijd om de Ryder Cup, een traditie sinds 1927, laat zich op geen enkele manier vergelijken met andere golfwedstrijden. Het is de enige golfwedstrijd waar de profs niet voor zichzelf spelen maar als een team. Bovendien is het een wedstrijd waar nu eens geen enorm prijzengeld te winnen is: de spelers spelen voor de eer.
Lees hier verder op de website van opReisGids.nl
Social Media
Buienradar