Archief

Justin Timberlake is goed voor het milieu

Zanger Justin Timberlake heeft zijn ecologisch vriendelijke golfresort in Tennessee nog milieuvriendelijker gemaakt. Gisteren was de opening. In januari dit jaar, sloot Justin het resort, omdat hij verbeteringen wilde aanbrengen. Het resort dat Mirimichi heet, werd in april benoemd tot eerste ‘groene’ golfbaan in Amerika. Daarop reageerde Timberlake: “Zojuist de GEO Award voor eerste ‘groene’ golfbaan ontvangen. Echt super cool!”  Via Twitter liet hij maandag weten: “Zojuist het lint van het nieuwe Mirimichi Performance Centrum doorgeknipt. Het ziet er geweldig uit.”  In 2007 kocht de ‘Love Dealer’ zanger en zijn familie de golfbaan. Zestien miljoen dollar spendeerde de zanger aan de renovatie.

Lees hier het bericht op de website van TMF.

Social Media
Buienradar