Archief

Een birdie vanuit het vliegtuig

Evenals in de Kuip en tijdens bevrijdingsdag arriveren de grootste helden van de dag per helikopter in Nunspeet.  Ronald McDonald wacht hem persoonlijk op. Robert Jan Derksen, ’s lands beste golfer, die tussen de regenbuien door zijn geperfectioneerde slag demonstreert op de rough van Nunspeet. Wie het ook probeert, van sportverslaggever Marcel Maijer tot de getalenteerde liefhebber, niemand die ook maar in de buurt van de birdie van Derksen komt. Nu is hij per helikopter gearriveerd, maar vaak parkeert de beste Nederlandse golfer op de Europese tour zijn auto aan de rand van de A28. Alsof Wesley Sneijder op een doordeweekse dag naar een willekeurig trapveldje in de regio rijdt om daar aan zijn traptechniek te schaven.

Lees hier verder op de website van de Stentor.

Social Media
Buienradar