Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
22 bezoekers online
4 gasten, 18 bots, 0 leden

Schot Laird knipoogt in Barclays naar Monty

Martin Laird is de verrassende leider in The Barclays, het eerste toernooi van vier in de play-off reeks van de FedExCup. De 29-jarige Schot gaat op de Ridgewood Country Club nabij New York met drie slagen voorsprong de laatste ronde in. Dustin Johnson en Jason Day zijn de eerste belagers. Johnson imponeerde met een ronde 64. Day, die als leider aan de derde dag begon, verloor juist terrein na een ronde in 70 slagen. Laird kon de stijgende lijn op Ridgewood – elke ronde twee slagen beter – doortrekken. Hij had een geweldige start (vier birdies op de eerste vijf holes) en hield de bogeys van de kaart (rondje 65).

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar